Internet trgovina Klikni i kupi Korisnički servis 095 815 60 16 Brza i sigurna dostava na vašu adresu Pronađite nas na Facebooku!
Muški satovi Kravate Naušnice Ženski satovi Ogrlice Marame Igračke Prstenje Narukvice Etno lutke Privjesci za ključeve Foto albumi Didaktičke igračke Satovi Poklon set 1 Nakit od čelika Izdvojeno Željeznica Akcija Torbe Traktori Pljoske Igle za kravate

Dobro došli u našu internet trgovinu.

Naše autentične vlastite fotografije ponude, jamstvo su Vaše sigurne kupovine.

Poklon galerija

Facebook

Pravila o zaštiti osobnih podataka

Ova pravila o zaštiti osobnih podataka za društvo Klikni i kupi j.d.o.o., Drage Gervaisa 2b, Sisak 44000, OIB 47953252766, sastavljena su sukladno Općoj Uredbi (EU) broj 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od dana 27. travnja 2016. godine, a primjenjuje se od 25. svibnja 2018. godine.

Za obradu prikupljenih osobnih podataka odgovorno je društvo Klikni i kupi j.d.o.o., Drage Gervaisa 2b, Sisak 44000, OIB 47953252766 ( u daljnjem tekstu Klikni i kupi) . Sve informacije u vezi obrade i korištenja osobnih podataka mogu se dobiti elektroničkom poštom na kontakt@kliknikupi.hr ili obićnom poštom na adsresi: Drage Gervaisa 2b, Sisak 44000

Želimo naglasiti da Klikni i kupi poštuje Vašu privatnost i štitimo svaku informaciju koja može dovesti do identifikacije Vas kao pojedinca.

Klikni i kupi obrađuje vaše osobne podatke koje ste nam povjerili putem registracije na našoj web stranici www.kliknikupi.hr, u svrhu dostave proizvoda na kućnu adresu ili adresu koju ste naveli kao mjesto za dostavu, nadalje u svrhu komunikacije, radi pružanja informacija o proizvodima i uslugama vezanih uz Vaše telefonske ili upite na email prodaja@kliknikupi.hr, te u svrhu mogućih rješavanja reklamacija.

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem registracije su: ime i prezime, adresa, poštanski broj, grad, email, telefonski broj, IP adresa (Internet Protocol Address) te datum i vrijeme s koje je napravljena prijava/registracija. Osobni podatci prikupljeni radi dostave proizvoda na kućnu adresu ili riješavanja reklamacije odnose se samo na podatke koji su nam neophodni za izvršenje posla koji ste od nas zatražili. Osobni podaci koji se mogu prikupljati radi pružanja informacija o proizvodima i uslugama temeljem Vašeg upita na email prodaja@kliknikupi.hr, su: ime i prezime, adresa, grad i poštanski broj, e-mail, broj telefona, broj mobitela. Svi osobni podaci koje ste nam dobrovoljno dostavili, registracijom na našoj web srtranici ili elektroničkom poštom na adresi prodaja@kliknikupi.hr ,koriste se isključivo u svrhe pružanja informacija o proizvodima i uslugama, u svrhu obavijesti vezane za Vašu kupnju, dogovora oko dostave proizvoda, te u svrhu eventualnih rješavanja reklamacija. Vaši osobni podatci ni na koji način neće biti dostupni trećim osobama osim zakonom propisanim slučajevima.Kupac može razumno predpostaviti da će njegovi podatci biti iskorišteni na način da se prosljede našem poslovnom partneru ( podatci za dostavu dostavljaču).

Postavljanjem upita prema Klikni i kupi internet trgovini dajete suglasnost da Vam odogovrimo, na Vaš zahtjev, radi pružanja informacija o proizvodima i uslugama, dogovora oko dostave proizvoda, u svrhu obavijesti vezane za Vašu kupnju, u svrhu danih rješavanja reklamacija ili odgovaranja na Vaše upite. U kontakt s Vama stupamo preko komunikacijskih kanala za koje ste nam dali suglasnost ili istim kanalom komunikacije kojim ste Vi nas kontaktirali prilikom postavljanja upita bilo da se radi o komunikacijskom kanalu Elektronički putem web stranice, elektroničkom poštom (e-mail), telefonski, SMS-om ili pismeno (poštom).

Klikni i kupi koristi određene kolačiće (engl. cookies) te zbog toga će Vas tražiti privolu za njihovo korištenje. Privola se daje na način da se klikne na gumb "Prihvaćam". Ako posjetioc web stranice www.kliknikupi.hr ne želi dati privolu treba kliknuti na "Odbijam".

Kolačići su skup tekstualnih datoteka koje web stranica Klikni i kupi pohranjuje u Vašem pregledniku, služe kao vaš anonimni identifikator te obično spremaju vaše postavke i određene postavke koje ste odabrali na web stranici, poput informacija o prozorima koji su otvoreni na naslovnoj stranici. Omogućuju nam da mjerimo izvore prometa i posjećenost na našoj web stranici kako bi joj mogli poboljšati funkcionalnost. Klikni i kupi koristi kolačiće za Vašu identifikaciju kako bismo znali na koji način pretražujete naše stranice. Nadalje koristimo ih u svrhu kontrole pristupa pojedinim dijelovima naše web stranica te za zaštitu naših web stranica. Ukoliko kao posjetitelj web stranice www.kliknikupi.hr odbijete i onemogućite kolaćiće i dalje možete pristupati našoj web stranici, ali postoji mogućnost da neke od funkcionalnosti neće ispravno raditi. Klikni i kupi će u tom slučaju pohranjivati na Vaš uređaj samo apsolutno nužne kolačiće. Postavke kolačića mogu se konfigurirati i kontrolirati u web pregledniku koji koristite, Internet Explorer 7, 8 ili 9, Firefoks, Chrome, Safari, Opere. Za tu radnju koristite opciju „Pomoć“ u svom pregledniku.

www.kliknikupi.hr koristi program Google Analytics (kao usluga treće strane) za izračun statističke posjećenosti web stranice, anonimno praćanje aktivnosti posjetioca te pračanje učinkovitosti web stranice. Klikni i kupi mjeri broj kupnji napravljenih putem internet stranice www.kliknikupi.hr koristeći Google Analytics ali pri tome ne prosljeđuje osobne podatke kupca u Google Analytics.

Datum posljednjeg ažuriranja ovih pravila: 25.11.2020.

Prijava i registriranje Košarica