Internet trgovina Klikni i kupi Korisnički servis 095 815 60 16 Brza i sigurna dostava na vašu adresu Pronađite nas na Facebooku!
Muški satovi Kravate Naušnice Ženski satovi Ogrlice Marame Igračke Prstenje Narukvice Etno lutke Privjesci za ključeve Foto albumi Didaktičke igračke Satovi Poklon set 1 Nakit od čelika Izdvojeno Željeznica Akcija Torbe Traktori Pljoske Igle za kravate

Dobro došli u našu internet trgovinu.

Naše autentične vlastite fotografije ponude, jamstvo su Vaše sigurne kupovine.

Poklon galerija

Facebook

OPĆI UVJETI PRODAJE

Ovim općim uvjetima prodaje reguliraju se međusobna prava, obveze i dužnosti za neometano i brzo poslovanje između kupca i prodavatelja.

Prodavatelj prodaje i isporučuje robu ili uslugu u skladu sa općim uvjetima prodaje.

Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje proizvod, uslugu ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom internetske stranice.

Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban te da ne postoje nikakve znane mu zapreke naručivanju i kupnji robe putem internet trgovine.

Ovi opći uvjeti kao i pojedinačni uvijeti istaknuti uz informacije o određenoj robi ili usluzi, predstavljaju ponudu Internet trgovine Klikni i kupi za sklapanje Ugovora koju kupac registracijom i otvaranjem naloga, zaključivanjem i predajom narudžbe procedurom navednom u Uputama za naručivanje, prihvaća, čime se smatra da je zaključen Ugovor o kupoprodaji između kupca i Internet trgovine Klikni i kupi.

Ugovor stupa na snagu od onog trenutka kada kupac prihvati ponudu Internet trgovine Klikni i kupi na jedan od načina kako slijedi.

 • Izborom plaćanja i načina dostave te predajom Narudžba putem Web formulara online trgovine
 • Izborom plaćanja i načina dostave te predajom Narudžba putem e-pošte prodaja@kliknikupi.hr
 • Izborom plaćanja i načina dostave te predajom Narudžba putem SMS-a na tel br. 095 815 60 16

U skladu sa zakonom o zaštiti potrošača, kupac koji je zaključio Ugovor ima pravo jednostrano raskinuti isti, ukoliko je iz bilo kojeg razloga nezadovoljan robom te istu vratiti u roku od 14 dana od dana primitka. U slučaju nezadovoljstva robom, sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14.), kupac može iskazati i dostaviti prigovor u pisanoj formi putem pošte, elektroničke pošte ili nas kontaktirati na tel. 095 815 60 16 odnosno na e-mail prodaja@kliknikupi.hr, kako bismo problem riješili na Vaše zadovoljstvo, zamijenom robe ili povratom novca (Obrazac za jednostrani raskid ugovora). Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u pisanom obliku u roku od 14 dana od dana zaprimanja prigovora. Kod povrata robe kupac je dužan o svom trošku vratiti robu i to preporučenom pošiljkom kako bi postojao pisani dokaz o povratu. Roba mora biti vraćena neoštećena, u originalnom neoštećenom pakiranju zajedno sa dokumentacijom i originalnim računom. Iznimno, kupac nema pravo jednostranog raskida Ugovora zaključenog za:

 • prodaju audio ili videozapisa, koje je korisnik raspakirao
 • pružanje usluge, ako je ista započela, uz pristanak korisnika, prije isteka roka prava na jednostrani raskid Ugovora

ROK ISPORUKE

Online trgovina Klikni i kupi nastoji na najbrži mogući način dostaviti naručenu robu. U skladu s tim rok isporuke za naručenu robu je:

 • 1-3 dana od potvđrene narudžbe za robu naručenu pouzećem
 • 1-3 dana od primitka uplate na transakcijiski račun.

(Ne odgovaramo za eventualna kašnjenja uzrokovana višom silom)

NAČIN DOSTAVE

Naručene proizvode šaljemo putem Hrvatske pošte preporučenom pošiljkom ili brza dostava Paket24 po izboru kupca, unutar Republike Hrvatske.

Za područje grada Siska postoji mogućnost osobnog preuzimanja - osobne dostave.

Proizvodi se šalju po zaprimanju narudžbe ukoliko je odabrana opcija plaćanja - plaćanje pouzećem, odnosno po uplati na transakcijski račun HR0623400091110731795 ukoliko je odabrana opcija plaćanja - uplata na račun.

NAČIN PLAĆANJA

 • Uplata na transakcijski račun HR0623400091110731795 otvoren kod PBZ.
 • Plaćanje pouzećem kod preuzimanja robe od djelatnika HP.

TROŠKOVI DOSTAVE

Naknada za troškove poštarine za robu naručenu s izborom plaćanja putem transakcijskog računa iznosi 1,33 €.(10,02 kn)

Naknada za troškove poštarine za robu naručenu s izborom plaćanja pouzećem iznosi 3,31 € (25,04kn).

Ako ste izabrali pouzeće kao način dostave, Hrvatska pošta naplaćuje iznos za transakciju novca 3,75% od iznosa otkupnine a u minimalnom iznosu od 1,2 € (9,05 kn) Mi ne možemo taj iznos ukalkulirati u vašu narudžbu.

Naknada za troškove dostave Paket24 utvrđuje se prema cjeniku Paket24, usluga dostava unutar 24h.

Kod osobnog preuzimanja dostava je besplatna.

JAMSTVO ISPRAVNOSTI I POVRATA ROBE

U skladu sa Zakonom o obveznim odnosima Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari kao i jamstvo za ispravnost stvari. čl.400 - čl.429 navedenog zakona.

Za kupljenu robu vrijedi jamstvo u skladu sa zakonom o zaštiti potrošača. Kupac ima pravo ukoliko je iz bilo kojeg razloga nezadovoljan robom istu vratiti u roku od 14 dana od dana primitka. U slučaju nezadovoljstva robom kontaktirajte nas na tel. 095 815 60 16 ili na e-mail prodaja@kliknikupi.hr kako bismo problem riješili na Vaše zadovoljstvo, zamijenom robe ili povratom novca. Kod povrata robe kupac je dužan o svom trošku vratiti robu i to preporučenom pošiljkom kako bi postojao pisani dokaz o povratu. Roba mora biti vraćena neoštećena, u originalnom neoštećenom pakiranju zajedno sa dokumentacijom i originalnim računom. Iznimno, kupac nema pravo jednostranog raskida Ugovora zaključenog za :

 • prodaju audio ili videozapisa, koje je korisnik raspakirao
 • pružanje usluge, ako je ista započela, uz pristanak korisnika, prije isteka roka prava na jednostrani raskid Ugovora

Odredbom Europske komisije br. 524/2013 o on-line rješavanju potrošačkih sporova koja se primjenjuje od 9.1.2016 godine, u pogon je stavljena Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS).

UVJETI PRODAJE

Za spremanje, ponovno korištenje i reproduciranje Uvjeti prodaje su dostupni i u PDF formatu.
Prijava i registriranje Košarica